Logo Puzzle Mysteries Puzzle Mysteries
Blog
Log in Meld aan
Mysteries Escape Rooms Bedrijfsuitjes Over ons Contact Blog Log in Meld aan

Puzzle Mysteries blog

Ik heb een bijzonder beroep. Zo was ik afgelopen week loodzware bommen uit de tweede wereldoorlog aan het tillen achter één van de grootste orgels van Nederland. Ook leer ik interessante dingen: Wat maakt een escape room goed? Welke puzzels zijn makkelijk en welke zijn moeilijk? Waar lopen spelers op vast?

logo van Puzzle Mysteries

Dit interessants wil ik graag delen. Wil je weten wat de beste tips zijn om escape rooms uit te spelen? Wat zijn de beste locaties in Nederland om een escape room in te maken? Welke avonturen maak je mee als je in een ontzettend oud gebouw in alle geheime gangen en kamers mag komen? Dat gaat allemaal langskomen in deze blog.
Elke twee weken komt er een blogpost. Dus houd je facebook, instagram of deze website in de gaten! De meeste posts zal ik ook vertalen naar het Engels. Elke post zal onderdeel zijn van een serie. De series die ik in gedachten heb zijn:


Hopelijk word je enthousiast van deze blog om een keer een escape room te spelen. Klik op de knop hieronder om er één te beginnen.